Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


zaterdag, december 24, 2005:

Movies2See: 2006 (5)


Cars [ IMDb - trailer ]
De nieuwste film van het team van Finding Nemo. Cars gaat over een paar auto's (verrassing) in een klein dorpje. Op een dag komt er een NASCAR-auto bij en in het dorpje leert hij de 'ware betekenis van vriendschap en familie' leert kennen. Teiltje, iemand? Tienermoeders opgelet, want kinderen zullen dit wel fantastisch vinden. Stumps.
Première: 28 juni 2006


Final Destination 3 [ IMDb - trailer ]
Naja, in de trailer wordt het je allemaal al op een presenteerblaadje gegeven hè. In de eerste Final Destination werden alle overlevenden van een vliegtuigcrash volgens een plan alsnog gedood door de dood, in de tweede zagen ze het aankomen en in dit derde deel is het een combinatie van de twee. Met een achtbaan erbij.
Première: 6 april 2006


Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chest [ IMDb - trailer ]
Heyho Captain Jack... Is back. Deze keer moet hij een schuld terugbetalen aan de kapitein van het spookschip Flying Dutchman. Want als hij dat niet doet is hij gedoemd een leven van eeuwige verdoemenis te lijden. Oeeeehhhhh. Gaat dat over mijn leven? Anywho, kijk eerst maar eens naar de trailer. Valt het te zien dat het $200 miljoen heeft gekost?
Première: 20 juli 2006


The Fog [ IMDb - trailer ]
Precies honderd jaar geleden kwam er een schip aan bij een plaatsje in Californië. Het schip werd in de fik gestoken en nu wordt er wraak genomen op de huidige bewoners door ze via een vreemde mist te vermoorden. Trailer ziet er toch niet heel slecht uit, maar volgens velen toch één van de slechtste films ooit. Slecht acteerwerk, slecht verhaal... jammer.
Première: 2006


The Libertine [ IMDb - trailer ]
Johnny Depp heeft het maar druk de laatste tijd. Zijn stem lenen voor Corpse Bride, twee Pirates-films achter elkaar opnemen, met chocola spelen in de Chocolate Factory en dan ook nog eens deze film tussendoor. Gaat overigens over een controversiële dichter uit de zeventiende eeuw. Klinkt stoffig, maar het lijkt erg op Quills, wat dan wel weer te pruimen was.
Première: 25 mei 2006

Kokstra schreef dit, om 14:41



Wie hier?




Nuttige info

- Apple - Movie Trailers
- IMDb
- MovieMeter


Doorzoeken!


Ondertussen...


Advertentie