Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


vrijdag, december 23, 2005:

Movies2See: 2006 (4)


Big Momma's House 2 [ IMDb - trailer ]
Martin Lawrence is weer terug als Big Momma om te onderzoeken of iemand een moord heeft gepleegd of niet. Big Momma rent, springt en vecht als nooit tevoren. Ziet er wel uit als een herhaling van mislukte grappen uit het eerste deel, maar hey, het kan ook leuk zijn natuurlijk. Je weet maar nooit met vervolgen.
Première: 16 februari 2006


Just Friends [ IMDb - trailer ]
Een kerstfilm, maar in Nederland pas vanaf februari te zien. Juist. Vroeger was deze gast het dikste en sneuste jongetje van de school, maar tegenwoordig is hij een succesvolle platenproducer (inclusief bruine zonnebankgloed). Toen kon hij het meisje van zijn dromen niet krijgen, maar nu krijgt hij een tweede kans. Maar hij is niet de enige die wat voor haar voelt...
Première: 9 februari 2006


Miami Vice [ IMDb - trailer ]
In 1984 was Miami Vice wereldwijd een succesvolle serie, dus waarom geen film erover maken, 20 jaar later en proberen zulk succes te evenaren. De twee detectives gaan de strijd aan met de drugswereld in Florida, met in de hoofdrollen Colin Farrell en Jamie Foxx. Standaard actiefilm of echt iets origineels? Van de regisseur van Collateral.
Première: 17 augustus 2006


Munich [ IMDb - trailer ]
Op 5 september 1972, tijdens de Olympische Zomerspelen in München vielen een aantal Palestijnse terroristen het olympisch dorp binnen. De terroristen doodden twee Israëliërs en gijzelden negen anderen. Tijdens een mislukte reddingsoperatie kwamen die overige negen gegijzelde sporters ook om het leven. In deze film volgen we de agenten die zijn ingehuurd om de terroristen te doden. Interessant.
Première: 26 januari 2006


The Hills Have Eyes [ IMDb - trailer ]
Hold the phone darling! Dit ziet er wel leuk uit. Een familie rijdt door een woestijn waar vroeger atoomproeven zijn gehouden. De inwoners wilden niet weggaan en zijn nu psychologisch gestoorde freaks. Zelfde sfeertje als The Texas Chainsaw Massacre en Dawn Of The Dead. En dat belooft wat. Net als die films is dit overigens ook een remake van een oudere film.
Première: 2006

Kokstra schreef dit, om 15:50



Wie hier?




Nuttige info

- Apple - Movie Trailers
- IMDb
- MovieMeter


Doorzoeken!


Ondertussen...


Advertentie