Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


woensdag, december 21, 2005:

Movies2See: 2006 (3)


Apocalypto [ IMDb - trailer ]
Ziet er wel aardig uit. Van Mel Gibson, u weet wel, van acteren in films als What Women Want tot het regisseren van The Passion Of The Christ, Mel doet het zo maar even. De film is volledig gesproken in het Maya, dus even een kopietje zonder ondertiteling deuwnleuden is er niet bij. Ander leuk weetje: als je de trailer afspeelt zie je bij 1:46 Mel Gibson zelf nog even langskomen! Echt waar! Geen Photoshop!
Première: 2006


Freedomland [ IMDb - trailer ]
Weer eens een thriller. Met Samuel L. Jackson deze keer, die een detective speelt in deze film, want een vrouw wordt in het bos overvallen en haar auto wordt even meegenomen, maar haar kind zit nog achterin. Ai. Doet denken aan goedkope films die je soms op tv ziet na elf uur 's avonds op een zondag. Niet al te spannend dus.
Première: 4 mei 2006


Inside Man [ IMDb - trailer ]
Een man bereidt de perfecte bankoverval voor, maar het loopt niet helemaal zoals gepland. Een film overladen met genomineerden en winnaars van Oscars, dus het kan goed gaan. Echter schijnt de film iets te lang en zelfs (gruwel) saai te zijn! Mijn god! Wellicht dus weer een goeie trailer gemaakt van een kuddfilm? Kan dat niet strafbaar gemaakt worden?
Première: 23 maart 2006


Hostel [ IMDb - trailer ]
Saw. Zeg het eens? Saw. En nu Hostel. Hostel. Klinkt dat als een vervolg op Saw? Het enige juiste antwoord hier is neen! Is hier origineel jatwerk aan de gang? Gepresenteerd door Quentin Tarantino? Je zou het toch bijna gaan denken... De trailer lijkt op Saw, de poster doet denken aan Saw... Guilty until proven innocent.
Première: 27 april 2006


Syriana [ IMDb - trailer ]
Amai. Het gaat over olie en het Midden-Oosten, het zijn drie verhalen die aan het einde van de film bij elkaar komen en je schijnt goed op te moeten letten, omdat er zoveel personages inzitten dat je ze nauwelijks nog uit elkaar kan halen. De trailer begint een beetje lame, maar op het einde wordt het toch nog spannend. Interessant.
Première: 23 februari 2006

Kokstra schreef dit, om 17:11



Wie hier?




Nuttige info

- Apple - Movie Trailers
- IMDb
- MovieMeter


Doorzoeken!


Ondertussen...


Advertentie