Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


zaterdag, december 17, 2005:

Movies2See: 2006 (2)


Aeon Flux [ IMDb - trailer ]
Charlize Theron in een strak pakje. Yum. Film schijnt iets minder te zijn, maargoed. Charlize Theron in een strak pakje. Yum. Gebaseerd op een tekenfilm van MTV. Ze leeft in de laatste stad op de planeet Monica en moet een regeringsleider vermoorden. Zo ontdekt ze een wereld aan geheimen... in een strak pakje. Yum.
Première: 23 februari 2006


Hoodwinked [ IMDb - trailer ]
Zeg Roodkapje waar ga je heen, zo alleen, zo alleen, zeg Roodkapje waar ga je heen, zo alleen. 'k ga bij grootmoeder koekjes brengen, in het bos, in het bos, 'k ga bij grootmoeder koekjes brengen, in het bos. In het bos wonen wilde dieren, in het bos, in het bos, in het bos wonen wilde dieren, in het bos. Maar dan anders.
Première: 2006


The Ringer [ IMDb - trailer ]
Johnny Knoxville toch. Vroeger was hij bijna dagelijks in Jackass met een paar halve mongolen op tv, nu speelt hij met een paar echte mongolen in deze film. Knoxville besluit met een andere gast de Special Olympics op te lichten door mee te doen met de Spelen, om de kampioen Jimmy te verslaan en het geld te gebruiken om de schuld af te betalen. Doet denken aan Dodgeball.
Première: 2006


V For Vendetta [ IMDb - trailer ]
Een film over een soort van Big Brother zoals beschreven door George Orwell. Duitsland heeft een nieuwe Wereldoorlog gewonnen en Engeland is nu een totalitaire staat. Een gast genaamd V wil daat wat aan veranderen. Van de makers van The Matrix, dus dat heeft wel potentie. Of het is gewoon een kuddfilm waar een hele goede trailer van gemaakt is. Ben benieuwd.
Première: 30 maart 2006


X-Men 3 [ IMDb - trailer ]
De eerste twee waren fijn, dus dan zal het waarschijnlijk bij de derde ook wel zo zijn, nietwaar? Valt nog niet veel over te zeggen, maar in deze film wordt er een nog groter blik met gemuteerde superhelden opengetrokken. Oja, het is ook nog eens de goeien tegen de slechten. Dat belooft wat, tjongejonge...
Première: 25 mei 2006

Kokstra schreef dit, om 14:30



Wie hier?




Nuttige info

- Apple - Movie Trailers
- IMDb
- MovieMeter


Doorzoeken!


Ondertussen...


Advertentie