Home MUZZ: Muziekblog MOVV: Filmblog


vrijdag, december 16, 2005:

Movies2See: 2006 (1)


Ice Age 2: The Meltdown [ IMDb - trailer ]
De eerste Ice Age was wel een fijne film. Met dat eekhoorntje of wat dat ook mag zijn de hele tijd er tussendoor enzo. Prachtig. Zat ook nog iets in met zo'n diertje die z'n moeder kwijt was ofzo. Anywho, met Ice Age 2: The Meltdown zal de lol wel weer doorgaan, want we zien het zelfde eekhoorntje alweer en ja, dan smelt je toch weer...
Première: 30 maart 2006


Kiss Kiss Bang Bang [ IMDb - trailer ]
Man pleegt moord, vlucht en loopt binnen bij een castingbureau. Dat was het. En van wat ik moet geloven loopt het acteren en de realiteit hier door elkaar heen. Maar hey, ik ga alleen af op wat ik zie in de trailer. Beetje nietszeggend, maar ziet er wel grappig uit. Net als deze post.
Première: 15 december 2005


Poseidon [ IMDb - trailer ]
Nog niet echt veel bekend over deze film, maar kijkende naar de trailer denk je direct aan één ding: Titanic 2006. Blijkt het ook te zijn, het is een remake van een film uit 1972, The Poseidon Adventure. Een cruiseship zinkt. Mensen zitten in de grote balzaal, schip gaat zinken, mensen moeten aan de oppervlakte zien te komen. Zoiets was het in ieder geval in 1972. Maar hoe wordt het nu...
Première: 13 juli 2006


Slither [ IMDb - trailer ]
Hm. Ooeeeh, aaaah... eng. Nee. Van de makers van Dawn Of The Dead komt Slither, een comedyhorrorfilm die nog het meest doet denken aan Scary Movie, maar dan minder flauw. Er is een buitenaardse invasie aan de gang in een klein dorpje, waardoor de inwoners veranderen in zombies en al dat soort gespuis. Kan grappig zijn, kan kudd zijn. Uw keuze.
Première: maart/april 2006


The Da Vinci Code [ IMDb - trailer ]
Gebaseerd op een boek dat iedereen zegt gelezen te hebben, maar ik denk dat die mensen gewoon interessant proberen te doen. No offence. De trailer is wel intrigerend, zoals ze dat zeggen, maar waar het nou over gaat? Er wordt een moord gepleegd en aanwijzingen ontdekt op schilderijen van Da Vinci. Heeft een religieus tintje, dus zet je Adiëlmasker op als je naar deze film gaat, dan heb je altijd een alibi.
Première: 18 mei 2006

Kokstra schreef dit, om 16:34



Wie hier?




Nuttige info

- Apple - Movie Trailers
- IMDb
- MovieMeter


Doorzoeken!


Ondertussen...


Advertentie